Lenovo Watch 9-Ceas inteligent cu afisaj analog

Lenovo watch 9 este un smartwach ceva mai diferit, acesta avand afisaj analog si nu de tip display, cum suntem obisnuiti.

Pret si oferte disponibile

Il puteti comanda prin link-ul de aici, cu livrare gratuita prin posta olandeza si va ajunge la posta de cartier de care apartineti.

Lenovo a ales cu acest ceas sa “inoate contra valului” si sa aduca o alternativa la binecunoscutele ceasuri inteligente cu afisaj tip display. Acesta este de tip hibrid, cu functii inteligente sub carcasa si afisaj analog. La o prima vedere, design-ul pare sa fie unul destul de reusit. Se observa faptul ca o companie cu renume isi poate pune “amprenta” altfel fata de companiile mici.

Putea aduce putin si a stil “business” daca nu avea acea curea din silicon. Deci, nu prea poate fi purtat la costum, din pacate. Poate daca venea cu o curea neagra din piele arata altfel pus la mana. Dar, chiar si asa, este un model destul de reusit.

Mai discret – mai frumos

Materialul cadranului pe care il are este din otel inoxidabil si ascunde cu succes, functiile si conectivitatea Bluetooth 5.0. Este compatibil si cu terminalele Android, dar si cu cele iOS. Este rezistent la apa pana la 5ATM si face fata cu brio unor scufundari de pana la 50M.

Are functii precum: masurare puls, gasire telefon, control camera pentru telefon, pedometru, reminder sedentarism si monitorizarea somnului. Suporta si notificarile telefonului, acesta vibrand si aprinzandu-se un led luminos cand primiti o notificare, alarma, un mesaj sau apel. Nu are suport pentru cartela SIM, GPS, si nici nu ofera posibilitatea de a initia sau prelua un apel.

Diagonala ceasului este de 1,5 inch, iar sticla este fabricata din sticla de safir care este rezistenta la zgarieturi. Vine cu o baterie de tip CR2032 care asigura o functionare de pana la 240 de zile.

Este disponibil in 2 variante de culoare: alb si negru.

Urmareste-ma si da-mi un like:

Post Author: georgeneculai

Lasă un comentariu